HAIR & CARE er skønhed og forkælelse fra top til tå, for kvinder i alle aldre. Wellness- og skønhedsklinik i feminine omgivelser i hjertet af København - lige på FRB ALLE 32.

Vores mål hos hair & care​

Besøg os efter din shoppingtur med veninderne og få information over en kop kaffe. Vi vil tilbyde dig den bedste service vi kan, og en kvinde kan føle sig smuk og tilfreds i vores hænder, hvilket vi prioriterer højt.

Links

Frisør uddannelses guide​ »

d

Sara Shamin

​Frisør

  1. Jeg har ca. 10 års erfaring i hudpleje, skønhed, negle og meget mere, og stammer fra Kashmir men opvokset i Danmark. Er både uddannet som kosmetolog og frisør samt har speciale i permanent make-up. Jeg taler dansk, engelsk og urdu.

d

Jelena

Frisør

  1. Jelena er uddannet hos Redken Academy som er en international skole og har dertil den normale 4 års uddannelse som frisør. Hun har været i branchen i over 10 år.

    Jelena brænder meget for sit fag og når hendes kunde går herfra glad er hun tilfreds. Du er velkommen til at kigge forbi til en gratis konsultation, så vi kan anbefale hvordan dit hår skal farves el. klippes.

d

Anusha

Negletekniker

  1. Anusha er passioneret om negle, og har 2 års erfaring. hun er ivrigt igang med at lære nye designs. Hun brænder for det og det kan man mærke på hendes aura.

d

Mike

​Frisør

  1. Mike er fra Rusland, snakker russisk, engelsk og er ivrigt igang med at lære dansk. han har 14 års erfaring inden for frisørbranchen. Han laver en masse striber, farvninger, klipninger stylinger og meget mere. Hans yndlingsmærke at arbejde med er Redken.