HAIR & CARE er skønhed og forkælelse fra top til tå, for kvinder i alle aldre. Wellness- og skønhedsklinik i feminine omgivelser i hjertet af København - lige på FRB ALLE 32.

Vores mål hos hair & care​

Besøg os efter din shoppingtur med veninderne og få information over en kop kaffe. Vi vil tilbyde dig den bedste service vi kan, og en kvinde kan føle sig smuk og tilfreds i vores hænder, hvilket vi prioriterer højt.

Links

Frisør uddannelses guide​ »

d

Sara Shamin

​Frisør

  1. Sara har ca. 10 års erfaring i hudpleje, skønhed, negle og meget mere. Sara er både uddannet som kosmetolog og frisør samt har speciale i permanent make-up. Hun taler dansk, engelsk og urdu

d

Anusha

Negletekniker

  1. Anusha er passioneret om negle, og har 5 års erfaring. Hun laver designs på negle til daglig. CND og Kiara sky er Anushas mærker. Anusha forvandler trætte ødelagte negle til smukke negle

d

Mikhail Skov

Selvstændig​ frisør

  1. Mike er fra Rusland, snakker russisk, engelsk og dansk. Han har 15 års erfaring inden for frisørbranchen. Han laver en masse striber, farvninger, klipninger, stylings, ekstentions og meget mere. Hans yndlingsmærke at arbejde med er Redken.