​Leder du efter en keratin behandling? Så har du fundet det rigtige sted. Vi har stor erfaring med behandling af spaltet og kruset hår. ​Vi udfører en fantastisk Keratin behandling i dit hår. Brasiliansk keratin behandling er en fremragende idé for personer med tørt, kruset, usundt, beskadiget, kemisk bearbejdet eller permanentet hår. Behandlingen glatter krøller og krus og vedligeholder håret fra 3 op til 5 måneder. Det er nødvendigt ikke at vaske hår i ca. 72 timer efter behandlingen er udført.

I denne periode skal man sikre håret med en ordentlig badehætte under bad, og sørge for, at håret ikke bliver vådt. Det er også nødvendigt, for at begrænse svedtendens, at undgå enhver form for strenge fysiske aktiviteter og øvelser. Så i den korte tid efter din keratin behandling er aktiviteter som at gå i fitness ikke anbefalet.

Book tid nu

Hvad er keratin behandling?

Dit hår består hovedsageligt af et naturligt protein ved navn keratin. Når du får lavet en keratin behandling skaber vi et lag keratin som omfavner dit naturlige hår. På den måde vil dit hår blive glattere, sundere og sidst men ikke mindst stærkere.

Fordele ved en keratin behandling

En keratin behandling har mange fordele. Afhængig af hvilke produkter der anvendes i processen vil disse fordele være kort eller langvarige. Fordelene ved det fantastiske protein er som følgende for dit hår:

  • Styrkende
  • Blødgørende
  • Reducer tid brugt på at sætte håret
  • Reparerende
  • Modvirkende overfor kruset hår
  • Fugtgivende

Kontakt os og få en keratin behandling

Har du problemer med spaltet eller kruset hår? Så kontakt os på telefon 33 12 12 03, via vores e-mail info@hair-care.dk eller ved hjælp af vores kontakt formular. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi, så byder vi på en kop kaffe og en snak om din keratin behandling.

Langt hår fra 2.199,-
Hår til skulder fra 1.799,-
Kort hår fra 1.199,-