Er du træt af at gå igennem hele makeup rutinen om morgenen? ønsker du et bedre udseende 24 timer i døgnet? Så er permanent makeup måske en løsning for dig. Permanent makeup erstatter de fleste af dine hverdags makeup behov. Permanent makeup kan især være ideelt for kvinder med lys hudtype, hvor bryn og læber ikke er ret synlige.

Book tid nu

Hvad er permanent Makeup?

Permanent makeup er en form for tatovering. Proceduren foregår med specialfremstillede nåle og udstyr. Ved hjælp af dette udstyr implementeres pigmenten i kundens dermale hudlag. Da pigmenten placeres i det yderste hudlag vil det med tiden falme med tiden. Du skal derfor vedligeholde din permanente makeup hvis du ønsker et optimalt resultat. Vedligeholdelsesperioder afhænger af kundens hudtype, livsstil, helbred og medicinforbrug og meget mere som vi nok skal informere dig om før din permanente makeup påbegyndes.

Fordele ved permanent makeup

Mængden af fordele der kommer fra permanent makeup afhænger af hvem du er. Da de traditionelle eksempler gavner folk i form af tidsbesparing. Men når man taler om folk der har problemer med hårtab, forvandler fordelene om tidsbesparing sig til noget mere personligt og vigtigere. Det er ikke uhørt at folk der går igennem kemoterapi prøver permanent makeup. I de fleste tilfælde ser vi dog at folk gør det for tidsbesparende årsager.

Kontakt os og få lagt permanent makeup

Har du problemer med tynde bryn og mindre synlige læber? Kunne du tænke dig et mere perfekt look der vare hele dagen? Er du træt af at lægge makeup hver dag? Så kan det være at permanent makeup er løsningen for dig. Hos HAIR & CARE udføre vi meget flot permanent makeup og gør alt for at kunden bliver tilfreds med resultatet.

Lyder det som noget for dig er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 33 12 12 03, ved hjælp af vores e-mail info@hair-care.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi dig et fantastisk nyt look, du kan være tilfreds med 24 timer i døgnet.

Bryn fra 3.000,-
Opfyldning af bryn, eyeliner eller læber fra 1.200,-
Eyeliner øvre eller nedre fra 2.600,-
Dobbelt eyeliner (mellem vipper og over vipper) fra 3.000,-​
Bryn og eyeliner fra 3.900,-
Lipliner fra 2.600,-
Lipliner og farvning af læber fra 3.900,-
3D-læber - giver utrolig fyldigt og sensuelt look fra 4.200,-